Fiul fostului baron Călinoiu, declarat incompatibil. Rămâne fără funcția din spital

0
1443

Fiul fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a urmat „rețeta” tatălui și a fost declarat incompatibil. Mădălin Călinoiu a fost găsit în ilegalitate, de Agenția Națională de Integritate, deoarece a ocupat, în paralel, funcția de șef la farmacia Spitalului Județean Târgu Jiu, unde a ajuns cu ajutorul tatălui și de administrator la propria farmacie.
„În perioada 22 noiembrie 2016 – 23 ianuarie 2018 a exercitat simultan funcția de farmacist șef secție în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu – Jiu și calitatea de administrator în cadrul unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. g) din același act normativ (în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016)”, se arată în comunicatul emis de ANI. Mezinul fostului baron de Gorj riscă să rămână fără funcția de șef al farmaciei spitalului, dacă instanța va stabili acest lucru.
Și tatăl acestuia, Ion Călinoiu, și-a pierdut funcția de președinte al CJ Gorj și a fost chiar condamnat, în 2016, pentru fals în declarații, după ce a fost declarat incompatibil de ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here