Foști primari, viceprimari și directori PSD au sărit în barca AUR. ”Toți mint”

1
277

Mai mulți foști primari, viceprimari și directori, care au fost ani de zile membri PSD, s-au înscris la AUR, după ce partidul nu i-a mai susținut pentru a candida.

Fostul director al uzinei de agent termic din Motru, Eugen Corcoață, pus în funcție de PSD, a trecut la AUR, după ce a rămas fără susținere politică din partea social-democraților. Întrebat cum rămâne cu partidul care l-a propulsat, fostul șef a declarat: ”în AUR imi este locul si inima”. O fotografie în care apare alături de liderul formațiunii în care susține că se regăsește, George Simion, a stârnit comentarii aprinse pe o rețea de socializare. Contestatarilor liderului AUR, Corcoață le-a răspuns cu o afirmație devenită la fel de cunoscută, precum o formulă de salut: ”Cine nu minte? toți mint”, a spus fostul director, unei persoane care a postat un comentariu, în care afirma că Simion ”minte poporul”.
În barca AUR au trecut, recent, mai mulți foști aleși, care vor să joace din nou roluri politice. Printre noii membri AUR sunt fostul primar al comunei Fărcășești, Antonică Belgiu, fostul primar din Târgu Logrești, Ion Băluță.
În formațiunea condusă de Goerge Simion s-au înscris și fostul viceprimar din Rovinari, Laurențiu Chivu și fostul viceprimar din Târgu Cărbunești, Ion Fugaru, acesta plecând la scurt timp.
Și numele fostului director al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, este vehiculat pentru o candidatură din partea AUR, în acest an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here