FOTO: Niculina Stoican, Olguţa Berbec şi alţi 13 îndrăgiţi artişti vor cânta pentru Elisa!

0
1485

Elisabeta-Ilinca Boncu, o fetiţă de doar opt luni, a fost diagnosticată recent cu neuroblastom, tumoră pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice și are nevoie de tratament la o clinică din străinătate. Familia ei are nevoie de sprijin financiar urgent, iar donațiile se pot face in conturile deschise la Banca Transilvania şi sunt următoarele:

RO76BTRLEURCRT0080216001 în Euro și RO68BTRL02001201802160XX în Lei. Cod SWIFT (BIC): BTRLRO22. Titular cont: Boncu Răzvan, tatăl fetiţei.

Mama şi tatăl copilului, Elena şi Răzvan Boncu, au lansat multe apeluri, cerând ajutor, mai ales că veniturile lor nu ajung pentru ca Elisa, aşa cum este alintată de familie şi cei apropiaţi, să primească tratament şi îngrijire într-o clinică din străinătate. Părinții fetiţei  trebuie să găsescă foarte repede aproximativ70.000 de euro pentru că  medici din Austria sau Germania îi pot salva viața Elisabetei Ilinca.

Astfel, artişti precum Niculina Stoican şi Olguţa Berbec, alături de alte 13 vedete din lumea muzicii folclorice vor cânta pentru Elisa, în scop caritabil. Spectacolul va avea loc în data de 7 aprilie, la ora 17.30, la ANNA Events, pe Insuliţă.  Preţul unui bilet este de 30 de lei iar banii strânşi vor merge în conturile familiei Boncu.

Aşadar, la spectacolul celor 15 îndrăgiţi artişti ai muzicii populare care vor fi la Târgu Jiu în data 7 aprilie, având generozitatea, bunătatea, dar şi speranţa că astfel Elisa va fi salvată, aşteaptă din partea publicului o reacţie la fel de frumoasă.

Este nevoie de noi! Suntem aşteptaţi la acest spectacol caritabil în număr cât mai mare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here