Imagini cu masacrul din Ucraina, prezentate la discursul lui Zelenski în Parlamentul României: „Au fost legați cu mâinile la spate, împușcați în ceafă”

0
322

Imagini dure, cu oameni executați, în localitatea Bucha, din Ucraina, au fost rulate înainte de discursul președintelui Volodimir Zelenski, în Parlamentul României. Filmul prezentat de administrația prezidențială de la Kiev arată trupuri de ucraineni, de diverse vârste, zăcând pe străzi, în curți sau în clădiri. Unele dintre victime aveau mâinile legate la spate, iar președintele Ucrainei a spus, în mesajul pentru români, că oamenii au fost executați de soldații ruși, fiind împulcați în cap. „Vreau să vedeți ce am văzut eu la Bucha. Îmi cer scuze pentru imaginile dure, dar aceasta este realitatea. Au fost legați cu mâinile la spate, împușcați în ceafă sau în ochi”, a spus Zelenski. Autoritățile au anunțat 410 oameni uciși în zonă, în timpul retragerii trupelor ruse.

Imagini necenzurate, filmate după ce rușii au plecat din localitățile pe care le-au ocupat inițial, arată ororile din zonele prin care a trecut armata rusă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here