Iordache, de la ALDE, şi-a pus „nepotul” secretar se stat

0
2330

Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, şi-a „plantat” doi apropiați în structuri ale Complexului Energetic Oltenia (CEO), unul dintre ei, Marius Dumitraşcu, care îi este şi rudă, fiind pus şi într-un post de secretar de stat în Ministerul Energiei. Dumitraşcu, membru activ al ALDE, a fost prezentat la înscrierea în partid, în urmă cu jumătate de an, ca patron al unei firme de transport. Acesta a fost propus şi în Consiliul de Supraveghere al CEO, alături de un angajat la Cadastru, Marius Mănescu, un apropiat al liderului ALDE Gorj, înregimentat şi el în partid, înainte de alegeri.

Marius Dumitrașcu

Patronul firmei de camioane, dat ca profesionist pentru Energie

Reprezentanții ALDE au emis un comunicat de presă, în care susțin că au obținut postul de secretar de stat, deoarece au obținut cel mai mare rezultat, la alegerile europarlamentare. În același timp, susținătorii noului secretar de stat spun că partidul promovează în funcții profesioniști, deși Marius Dumitrașcu este patron al unei firma de transport. „Ca urmare a rezultatului obţinut  de ALDE Gorj la alegerile europarlamentare din 26 mai, conducerea organizaţiei a făcut mai multe propuneri pentru funcţii guvernamentale, la diferite niveluri. Astăzi, propunerea noastră pentru o funcţie de secretar de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitraşcu, a fost concretizată, numirea fiind publicată în Monitorul Oficial. onducerea ALDE Gorj îşi reafirmă obiectivul de a promova în funcţii profesionişti care să reprezinte cu demnitate Gorjul şi să poată face performanţă în favoarea gorjenilor”, se arată în comunicatul ALDE Gorj.

Ion Iordache a atacat în mod constant conducerea companiei energetice şi a cerut demiterea acesteia, actualul politician având numeriase afaceri cu CEO, iar in urmă cu câțiva ani, a fost deschis chiar un dosar penal, după ce s-a suspectat faptul că a folosit materiale uzate, la o lucrarea la Termocentrala Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here