Iordache: Dian a apărut din greșeală ca vice. Dian: Nu-mi pasă

0
759

Noul șef al ALDE Gorj, Ion Iordache, aruncă săgeți spre cel căruia i-a ocupat funcția. Iordache susține că Dian Popescu nu a fost niciodată vicepreședinte, după ce și-a pierdut scaunul și că a apărut pe o listă cu echipa de conducere, dintr-o greșeală. Dian Popescu vrea să lase impresia că nu-i pasă ce se întâmplă în organizația la care a făcut jocurile ani de zile și spune că este prea ocupat, cu jobul din capitală.

Omul de afaceri Ion Iordache, cel care marți s-a dus la București, să fie „uns” președinte interimar la ALDE Gorj, de către Călin Popescu Tăriceanu, a și lansat primele atacuri, la adresa celor care nu i s-au supus. Întors lider de la capitală, unde cărțile erau deja făcute, fostul primar a amenințat cu sanțiuni doi consilieri municipali de la Târgu Jiu, Eduard Lădaru și Dorin Pîrcălăboiu și dă de înțeles că Dian Popescu, cel căruia i-a luat locul, nu este agreat în noua formulă de conducere și că nu mai are nicio funcție. Mai mult, Iordache spune că fostul președinte nici nu a fost, vreun moment, vicepreședinte în echipa Noricăi Nicolai, ci a apărut pe listă, din greșeală.

„Dian este simplu membru. De când e doamna Norica, el a fost membru în birou, nu a fost vicepreședinte, cum s-a spus. A fost o greșeală atunci când s-a prezentat lista”, a declarat Iordache.

Dian Popescu: Nu e treaba mea

Fostul președinte al organizației, Dian Popescu, spune că nu-l interesează ce se întâmplă, pentru că s-a învățat la București și nu-i mai place în Gorj. Asta deși, după ce a fost schimbat din funcția de președinte, a dat declarații publice, din postura de vice.

„Sincer să fiu, nu am fost în hârtiile alea. Nu am fost la nicio ședință și nici nu mă interesează. Nu e treaba mea. Eu stau la București, n-am timp de organizația de acolo. Să facă ce vor, nu-mi pasă”, a declarat Dian Popescu.

Ion Iordache și Dian Popescu au, totuși, ceva în comun. Ambii au râvnit la funcția de președinte al organizației județene și au purtat negocieri cu Călin Popescu Tăriceanu, în speranța că vor putea controla CEO și că vor ajunge în Parlamentul României. Popescu a pierdut trenul, la ultimele alegeri, deoarece organizația pe care o conducea nu a adunat suficiente voturi, ca să-l trimită în Camera Deputaților. Iordache a mai încercat să găsească ssținere și la alte formațiuni, negociind chiar cu Ion Călinoiu, pentru a fi pus pe lista PSD, dar nu a fost acceptat de ceilalți lideri ai partidului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here