Lideri sindicali din minerit, la ședința PSD. ” Vuvuzele, la priveghiul mortului”

0
1464

Doi dintre liderii sindicali ai Federației Naționale Mine Energie (FNME) au fost prezenți, aseară, la o întâlnire politică a PSD. Președintele Dumitru Pârvulescu și vicepreședintele Nelu Roșca, s-au numărat printre cele câteva sute de pesediști, care şi-au făcut apariția la Casa Danielescu din Târgu Jiu, unde a avut loc Comitetul Executiv al PSD. Apariția liderilor sindicali în preajma liderilor PSD vine la doar o zi de la organizarea unei conferințe de presă, în care reprezentanții FNME au ridicat în slăvi parlamentarii PSD, care au semnat ca inițiatori proiectul pentru modificarea legii pensiilor, făcut de sindicaliști, deși aleșii au lăsat inițiativa în voia sorții și a fost respinsă, inițial, de Comisia de Muncă din Camera Deputaților, iar la votul final, chiar liderul Mihai Weber a chiulit.

Unul dintre membrii liberali, Gheorghe Pecingină, i-a acuzat, într-o postare publică, pe cei doi sindicaliști, că fac jocuri politice. „Vuvuzelele sindicale, prezente la priveghiul mortului. Vreo două vuvuzele sindicale au participat la întâlnirea celor din PSD Gorj. În ce calitate, doar ele (ciuhurezele vuvuzele) pot să știe.
După ce nu au făcut ceva concret încât CEO să nu se ducă în jos, uite că vuvuzelele fac – iar – jocul politicii de Stânga/(ă) prin județ. Au asistat impasibile (vuvuzelele, da?) la haosul din CEO, încercând să îngroape compania, acum continuă „tradiția mortuară”: au mers la căpătâiul unui cadavru politic, deja intrat în putrefacție”, a fost postarea liberalului Gheorghe Pecingină. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here