Liderul ALDE Gorj a trecut la PNL. Liberalii și-au sacrificat propriul candidat

0
1214

După ce a criticat dur PNL, primarul din Rovinari, care avea și funcția de președinte la ALDE Gorj, a trecut în barca liberală. Liderul PNL, Dan Vîlceanu, care a dat la o parte liderul organizației locale, pentru a-i face loc lui Robert Filip, are, prin familia sa, afaceri în Rovinari.

Liderul interimar al ALDE Gorj, Robert Filip, s-a înscris în PNL, ca să fie sigur de încă un mandat la Primăria Rovinari. Edilul a tatonat terenul liberalilor, în ultimul an, după ce formațiunea din care făcea parte a arătat, la alegerile din vara trecută, că stă destul de prost la capitolul voturi și riscă să nu mai intre în Parlament. Ca să-l aducă pe Filip în partid, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, l-a sacrificat pe liderul organizației locale din Rovinari, Laurențiu Chivu, unul dintre adversarii actualului primar, care a dezvăluit numeroase afaceri din bani publici, făcute de primar. Strategia lui Vîlceanu destabilizează organizația locală, unii dintre membrii liberali amenințând cu plecarea din partid.

Nou-venitul în PNL a declarat, într-o conferință de presă, că va aduce în partidul de “adopție” echipa ALDE, deși a recunoscut că nu a reușit să facă o echipă la partidul din care a emigrat. La ALDE este haos, de anul trecut, după ce fostul președinte, Ion Iordache, a părăsit formațiunea și a încercat să formeze o altă structură politică. În conferința în care a fost prezentat ca viitor candidat al PNL, Robert Filip s-a lăudat cu două făbricuțe noi din localitate. În realitate, muncitorii au salarii minime, spre deosebise de punctele de lucru ale acelorași societăți, din alte orașe ale țării, unde angajații primesc aproape dublu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here