Liga 1. CSM Târgu Jiu – Steaua București 53-105

0
283

CSM Târgu Jiu, echipă care evoluează în Liga 1 de Baschet Masculin a pierdut partida disputată pe teren propriu, contra liderului CSA Steaua București, scor 53-105. Meciul a contat pentru etapa a 8-a din Liga 1. În partida disputată duminică, 3 decembrie, cel mai bun om al gorjenilor a fost Adrian Vaida, care a reușit să înscrie 14 puncte. ”Culmea, în ciuda rezultatului, a fost un meci mult mai bun decât cel de la Timișoara. Dar lipsa concentrării a fost prezentă și azi”, a fost prima reacție a antrenorului Adrian Roșu.
Baschetbaliștii lui Adrian Roșu au avut parte în această etapă de cel mai puternic adversar din Grupa A, CSA Steaua București. Gruparea militară a venit la Târgu Jiu din postura de lider în Grupa A, cu victorii pe linie și cu obiectivul clar de a promova în Liga Națională. Steaua și-a confirmat statul de favorită la promovare și s-a impus în toate cele 4 secvențe ale meciului. În ciuda eșecului, Adrian Roșu consideră că echipa sa a jucat mai bine decât a făcut-o etapa trecută, la Timișoara. Adi Roșu speră ca elevii săi să treacă rapid peste această perioadă mai puțin bună pe care o traversează echipa.
Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu 2: ”Culmea, în ciuda rezultatului, a fost un meci mult mai bun decât cel de la Timișoara. Dar lipsa concentrării a fost prezentă și azi. Muncim în continuare și încercăm să ieșim din acest impas cât mai curând”.
Sursa: CSM Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here