LISTA școlilor și grădinițelor din Gorj, închise de mâine. 29 unități au ZERO rată de vaccinare

0
1458

Ministerul Educației a publicat lista cu școlile și grădinițele din întreaga țară și rata de vaccinare a personalului din fiecare unitate. Din datele oficiale reiese că o treime din unitățile de învățământ din județul Gorj rămân închise, de luni, iar cursurile se vor desfășura online. La 29 dintre școli și grădinițe, nu s-a vaccinat nici măcar un angajat, rata de imunizare fiind zero.

Doar 67% din școlile și grădinițele din Gorj au un procent de vaccinare a personalului angajat de peste 60%, ceea ce înseamnă că, de luni, doar acestea pot desfășura cursurile în sălile de clasă. Datele au fost publicate în acest week-end, pe site-ul Ministerului Educației. Din centralizarea făcută de instituția națională reiese că 313 unități de învățământ gorjene își reiau orele, în format fizic. 118 dintre acestea au o rată de vaccinare de 100%.

La polul opus, sunt 29 de unități în Gorj, unde niciun angajat nu s-a imunizat, rata de vaccinare fiind 0%. În această situație sunt două școli (Drăguțești, sat Urechești și Turceni, sat Strâmba Jiu) și 27 de grădinițe, în localitățile: Runcu, Bâlteni-sat Vlăduleni, Bolboși – sat Bălăcești, Borăscu, Brănești – Capu Dealului, Bustuchin-Valea Pojarului, Câlnic – Câlnicu de Sus, Ciuperceni, Crasna – satele Dragoiesti și Crasna din Deal, Fărcășești – sat Peșteana de Jos, Godinești – sat Paraul de Pripor, Plopsoru – sat Izvoarele, Polivragi, grădinița nr 2, Prigoria – satele Bucșana și Negoiești, Schela – sat Gornăcel, Scoarța – sat Copăcioasa, Stănești – satele Călești și Stănești, Stejari, Târgu Jiu, grădinițele „Samariteanul”, Bârsești, Preajba, Turburea – Poiana, Turceni – Strâmba Jiu și Urdari.

150 de școli și grădinițe din Gorj, care au rate de vaccinare a personalului sub 60%, rămân închise, de mâine, orele urmând a se desfășura online.

Lista publicată de Ministerul Educației, cu rata de vaccinare din școlile și grădinițele din județul Gorj:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here