Luis Popa, despre visul de a fi primar: ”Luis Popa mai vrea să candideze”

0
556

Consilierul PSD, Luis Popa, devenit și vloger, recunoaște că încă aspiră la scaunul de primar. Social-democratul spune că membrii vechi de partid trebuie să înghită în sec și să accepte să lucreze cu foștii adversari politici de la PNL, care le-au devenit colegi, înscriindu-se în PSD. ”Luis Popa mai vrea să candideze la primărie, dar depinde la care primărie, că noi, la municipiul Târgu Jiu, văd că se întâmplă foarte multe lucruri, în ultima perioadă. Vedem că la noi, la Târgu Jiu, se fac multe schimbări în ultima perioadă, vin oameni din alte părți. În primul rând, vom încerca să facem o îmbinare între cele două echipe, mă refer la PSD și la PNL, ținând cont că în trecut ne-am războit, inclusiv pe Facebook, iar acum am ajuns să stăm la aceeași masă cu oameni care ne cam înjurau de familie și de copii pe Facebook. Acest lucru pot să spun că mă deranjează”, a afirmat consilierul PSD.

Luis Popa spune că încă nu a fost anunțat un candidat al partidului, pentru alegerile de anul viitor, la Primăria Târgu Jiu, însă el se consideră una dintre variantele cu șanse. ”Referitor la candidtul de la Târgu Jiu, nu se știe clar cine va fi. Se aud tot felul de zvonuri, dar în momentul de față nu avem un candidat. Știm clar că trebuie să fuzionăm cu cei de la PNL, să încercăm să formăm o echipă și să câștigăm alegerile de anul viitor.

Referitor la persoana mea, mi-ar plăcea să fiu luat în considerare și am spus-o de foarte multe ori, sunt un tânăr cu experiență, care a condus și în mediul privat și în administrația județeană, am câteva proiecte în spate prin care am reușit să creez inclusiv locuri de muncă, am câteva proiecte în spate cu impact asupra comunităților pe unde am fost, deci am un CV care mă poate ajuta să conduc și municipiul Târgu Jiu”, a afirmat Popa.

La PSD și-au depus adeziuni peste 300 de membri PNL, în ultima perioadă, majoritatea din fosta organizație municipală Târgu Jiu, care a fost desființată de noua conducerea liberalilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here