Minor fugit din centrul de plasament. Poliția îl caută

0
609

A plecat din centrul de plasament si nu este pentru prima oară. Este vorba despre un minor de doar 16 ani din Tg Jiu. Acum poliția îl caută, iar cei care pot oferi detalii despre el sunt rugați să sune la 112.

„La data de 30 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Gorj, cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri,  minorul Popescu Constantin-Florin, de 16 ani,  din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime  1,65 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

În momentul plecării minorul era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare închisă, pantaloni tip trening de culoare albastru închis, în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare închisă, o geacă din fâș”  a trandmis IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here