Noua organigramă a CEO, ÎNGROPATĂ! Tensiuni în Directorat

0
1875

Noua organigramă anunţată de şefii CEO cu surle şi trâmbiţe s-a dovedit a fi un mare fâs. Primul termen de implementare a fost 1 septembrie, aceasta fiind amânată apoi până la 1 octombrie. Numai că de organigramă nu se mai aude nimic, la o săptămâna distanţă de ultimul termen stabilit în ultimele teorii ale administraţiei CEO.

Din noua organigramă cu care s-au lăudat at Sorinel Boza, fiind anunţată chiar şi de Doru Vişan (secretar de stat în Ministerul Energiei), s-a ales doar delegarea unor salariaţi în birourile din producţie, la termocentrale sau cariere. Din numărul lansat de Sorinel Boza, adică cel puţin 200 care ar fi trebuit transferaţi în producţie, doar aproximativ 30 de persoane şi-au primit delegările.

„Organigrama s-a blocat pentru că sunt tensiuni în Directorat, nu se mai înţeleg directorii, mai ales după ce ministerul a făcut controale aici. Boza a rămas cam singurel”, au spus surse din companie.

Amintim că despre o nouă organigramă s-a vorbit imediat după gravele accidente care au avut loc în carierele miniere.

După accidente, praf în ochi!

Subiectul s-a epuizat repede, în august, după ce Doru Vişan a numit noua organigramă „obligatorie”, imediat după producerea celor trei accidente extrem de grave la CEO: „O măsură obligatorie este schimbarea organigramei, organigramă care va intra în funcțiune la 1 septembrie. Este schimbare în care puterea de decizie, de reorganizare și funcționare crește la unitățile miniere și scade la sediul central. Se redistribuie personalul din zona executivului în zona de execuție a carierelor, crescând în același timp și puterea de decizie, de organizare, puterea investițională, care ajung în zona carierei, acolo unde este, de altfel, obiectul de activitate. Și e mult mai bine. O parte dintre salariații din birouri trec în producție. Este o analiză care se va materializa în cursul lunii viitoare și de la 1 septembrie se va pune în funcțiune”, a spus Doru Vişan, la sfârşitul lunii iulie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here