O elevă s-a aruncat de la etajul I al școlii

0
1816

O elevă de la Liceul Nr 2 din Târgu Jiu a amenințat că se sinucide, în această dimineață. Fata s-a urcat pe pervazul clasei, de la etajul I și a anunțat că se aruncă în gol. Un echipaj de salvare a fost chemat la unitatea de învățământ, însă eleva nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducerea școlii a chemat de urgență părinții minorei și a anunțat că fata va fi consiliată de un psiholog. „Am fost sesizați cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Bălești, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă și amenință că se sinucide. Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu și Biroului Siguranță Școlară s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Bălești, a sărit de pe pervazul ferestei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă. A fost investigată de echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni. S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

UPDATE. Reprezentanții Inspectoratului Școlar au comunicat că eleva a reacționat agresiv, după ce diriginta i-a scăzut nota la purtare și a

„O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproșat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii școlii și gardianului unității. În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii școlii și doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spațiu verde din fața școlii.
Sosit de urgență echipajul de la Ambulanță a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol”, au anunțat, printr-un comunicat de presă, reprezentanții ISJ Gorj. Eleva se afla deja într-un program de consiliere al Direcției pentru Protecția Copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here