O operație la creier l-a anchilozat. „Costurile sunt imense”

0
2189

Unul dintre cei mai vechi oameni din presa din Gorj are nevoie de noi. Sabin Cosmulescu, sau nea Sabin, cum îi spun colegii mai tineri, se luptă, de doi ani, cu o boală nemiloasă, că-l pune la incercare constant. După ultima intervenție, la creier, a rămas într-un scaun cu rotile. Costurile sunt o povară în plus și tot mai greu de acoperit. Prietenii și familia au făcut un apel umanitar.
„Au trecut mai bine de doi ani de cand nea Sabin, unul dintre cei mai vechi oameni de presa din Gorj, a aflat ca are cancer. De atunci lupta cu toate puterile pentru viata lui, cu tratamente care mai de care mai invazive, iar costurile sunt tot mai greu de suportat. Pentru a razbi are nevoie de ajutorul nostru.

La sfârșitul anului 2019, nea Sabin a fost supus primei operații de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la un spital din capitală. Câteva luni mai târziu, a suferit şi o operaţie pe creier, tot pentru extirparea unei tumori. Atunci, a suportat cu brio intervențiile chirurgicale și stările chinuitoare date de chimioterapie. Însă, cancerul a fost mai puternic și, după o perioadă de remisie, acesta a recidivat. Luna trecută a avut nevoie de o nouă operație la creier, intervenție care „l-a anchilozat“. Astfel că, acum, pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, are nevoie și de recuperare locomotorie și de masaj pentru refacerea abilităților de mișcare. Însă, costurile sunt imense și nea Sabin are, din nou, nevoie de ajutor.

Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760.470.494, sau să faca o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, Sabina Aurelia Cosmulescu”, este apelul făcut pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here