Primar: „Când ajunge cineva la guvernare, se lipește și Rușeț”

0
1062

Consilierul managerului CEO este acuzat de oportunism politic. Ion Rușeț a fost atacat dur, de primarul Marcel Romanescu, după ce a declarat că pornește cu șansa a doua la viitoarele alegeri, dându-l favorit pe candidatul PSD.

Fostul lider al PDL Gorj, Ion Rușeț, actual consilier al managerului CEO, a fost pus la zid de primarul din Târgu Jiu, după ce a declarat că îl vede pe candidatul PSD, Ciprian Florescu, cu prima șansă în lupta pentru municipalitate. Marcel Romanescu l-a acuzat pe fostul politician, de oportunism. „Domnul Rușeț, în momentul de față, își caută un cuib, ca și cucul, în care să-și depună ouăle. În rest, despre domnul Rușeț, numai de bine. Am văzut că mulți îl prezintă analist politic. Dacă și domnul Rușeț a ajuns analist, s-a ales praful de politica din Gorj. După un mandat chinuit de parlamentar, și după ce, ulterior, s-a făcut de râs într-o competiție electorală, astăzi e analist politic. Da, Ciprian Florescu pleacă cu prima șansă, dar rezultatul va fi același ca în 2017”, a fost replica lui Marcel Romanescu.

„Traseist politic de cel mai înalt nivel, să ne lase!”

Primarul din Târgu Jiu l-a etichetat pe fostul lider al PDL Gorj, drept „traseist politic” și a amintit de modul în care a ajuns senator, fiind susținut de Marin Condescu, lider al celui mai mare sindicat din minerit, la acea vreme, care făcea și jocurile în politică. Marcel Romanescu a amendat oportunismul fostului politician, care a rămas în funcții bine plătite, chiar și după plecarea din partid. „În politică, fiind un traseist politic de cel mai înalt nivel, să ne lase! Dânsul s-a ocupat de sindicate, de alte lucruri. Culmea este că, de fiecare dată când ajunge cineva la guvernare, se lipește și domnul Rușeț. Cred că nu există guvernare, în care dl Rușeț să nu se lipească, cum se lipește timbrul de plic. A prins unul postul de director general, domnul Rușeț este ori consilier, ori senator, ori…Dar știm cum a procedat cu Marin Condescu. Condescu l-a făcut senator, dorind să scape de el din sindicate și ulterior a încercat să-l dea la o parte pe Condescu”, a mai declarat Romanescu.

„Face plecăciuni în fața icoanelor cu sfinții partidului”

Și secretarul general al PNL Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, a atacat declarația lui Ion Rușeț, pe care l-a acuzat de servilism politic. „Gogu Pendulă, cunoscut ca Ion Ruşeț, isi da arama pe fata. Tradatorul de profesie incearca sa deschida usa de la PSD cu capul si face plecaciuni in fata icoanelor cu sfintii partidului. …Dupa ce a tradat sindicatele, dupa ce a tradat PDL-ul care l-a facut parlamentar, acum isi cauta protectori si incearca sa se puna bine cu pesedistii”, a postat Bejinaru, pe pagina personală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here