Primarul care a făcut diaspora „gunoaie, slugi și spălători de bude” MINTE că e cont fals. Prins cu „vrăjeala”

0
1599

Primarul PSD, care a jignit diaspora, în comentarii pe facebook, a mințit jurnaliștii că e un cont fals, adversarii făcând mai multe conturi cu numele lui. Pe rețeaua de socializare, există, însă, UN SINGUR CONT, cu numele și fotografia primarului Cosmin Pigui, adică cel oficial, asumat de edil, pe care își promovează activitatea din comună. De ce minte primarul?

Primarul comunei gorjene Peștișani, care a jignit românii aflați la muncă în străinătate, pe care i-a catalogat „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”, nu și-a asumat propriile afirmații și a mințit că ar fi un cont fals cel de pe care s-au scris comentariile. Cosmin Pigui a declarat pentru mediafax.ro, că altcineva ar fi creat un cont, cu numele lui. „La Peştişani e creat un cerc foarte puternic, un grup care lucrează foarte puternic împotriva mea pe Facebook şi sunt creaţii. Eu sunt foarte puternic atacat, mi-au făcut conturi false, cel puţin cinci-şase conturi şi de un an mă toacă într-una. Îmi scot din context, fac tot felul de falsuri. Nu am scris eu aşa ceva. Nu este pe contul meu. Să dezmint ce nu am spus. Am început să adun din postările care sunt pe Facebook pentru a face plângere. Contul e cu numele meu”, a declarat primarul din Peștișani, citat de Mediafax.

Un singur cont pe Facebook, cu numele și poza primarului

Pe Facebook, nu există, însă, mai multe conturi cu numele edilului, membru PSD. Am folosit motorul de căutare al rețelei de socializare, care ne-a demonstrat că primarul minte public. Căutarea a generat un singur cont, cu numele și fotografia lui Cosmin Pigui. În plus, contul nu este unul recent, așa cum minte edilul, ci a fost creat în 2010, atunci când acesta nu era primar și nu avea adversari politici, deoarece nu era membru PSD, ci se ocupa de afaceri și de ziarul propriu. Singurul cont de facebook, cu numele și fotografia primarului, cel de pe care s-au scris mesajele jignitoare la adresa românilor din străinătate, este cel asumat de Cosmin Pigui, în care acesta postează frecvent informații și poze, de la acțiunile pe care le are în localitate. Dovadă că edilul minte, nevrând să-și asume insultele la adresa a milioane de români.

Supărat că unii dintre cei care postează pe rețeaua de socializare critică guvernarea PSD, din care face parte, primarul Cosmin Pigui i-a jignit pe românii care muncesc în străinătate. „Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România! Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine?”. „M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară! Paraziți! Spălători de bude în occident! Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei!”, au fost două dintre replicile edilului, la comentariile altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here