Primarul din Turceni, înlocuit cu un angajat al firmei lui Iordache

0
2047

Viceprimarul din Turceni, care avea atribuții de primar, a demisionat din funcție. În postul eliberat a fost numit un angajat al firmei controlate de senatorul Ion Iordache.
Vicele orașului Turceni, Nicușor Lucian Mărgineanu, care a preluat atribuțiile de primar în august anul trecut, și-a dat demisia din funcție, în locul lui fiind numit un apropiat al senatorului Ion Iordache. Este a doua demisie din conducerea Primăriei Turceni, în doar nouă luni, după ce edilul ales în 2020, Cristina Cilibiu, a renunțat la calitatea de primar. Surse politice spun că ultima demisie, a vicelui Mărgineanu, a fost cauzată de presiuni la care era supus, pentru a acorda terenuri deținute de primărie, firmelor unor apropiați ai senatorului liberal, pentru amenajarea de parcuri fotovoltaice, despre care Presa fără stăpâni a scris aici

În ședința de Consiliului Local de vineri, s-a luat act de demisia viceprimarului și a fost delegat în postul vacant, Petrică Cristinel Cioc, membru PNL și inginer la SC Ydail Construct, controlată de liderul PNL Gorj.
Omul lui Iordache a fost votat de consilierii PNL și un membru USR, ceilalți consilieri din opoziție părăsind sala de ședințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here