Primarul dispărut după incendierea primăriei, implicat apoi într-un accident, a fost găsit în râu

0
413

Primarul dintr-o comună argeșeană, dispărut imediat după izbucnirea unui incendiu la primărie și implicat ieri într-un accident, pe Defileul Jiului, a fost găsit în râul Argeș, după ce a plecat din spital.

Mihai Marin nu a mai fost de găsit, după ce sediul instituției și arhiva au fost distruse de focul pus intenționat, iar camerele de supraveghere l-au surprins în zonă. Marți, edilul a fost implicat într-un accident, pe Defileul Jiului, în urma căruia a ajuns la spital, dar a plecat din unitatea medicală. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Beleți, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 – Defileul Jiului, din direcția Petroșani către Târgu Jiu, intr-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un parapet de beton, montat pe marginea carosabilului. În urma impactului, a rezultat rănirea victimei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, ulterior, a părăsit unitatea spitalicească, fără încuviințarea personalului medical”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Gorj.

Azi noapte, primarul a fost scos din apele râului Argeș, unde a fost observat de un paznic al unui mall. Mihai Marin a fost dus la spital, cu hipotermie și a declarat că a căzut în apă accidental. „Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat. Nu are arsuri, are nişte leziuni legate de bandajul care-i fusese făcut pentru fractură de claviculă”, a declarat medicul Marius Pascu, şef UPU Argeş, citat de stirileprotv.ro.

Polițiștii au declarat presei că edilul va fi condus la sediul Poliției Topoloveni, pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here