PSD-ist numit în minister. Experiență: filmează cu drona și vinde miere

2
1055
Încă un membru PSD Gorj a fost plasat pe un post într-unul din ministere. Dragoș Drăghescu a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Tânărul promovat de liderii social-democrați se prezintă ca având experiență în filmarea cu drona și în comerțul cu miere. De asemenea, spune că practică avocatura și s-a ocupat de PR, la restaurantul afaceristului Călin Lemnaru.
Dragoș Drăghescu este consilier județean PSD, iar șeful organizației de partid, Mihai Weber, se laudă că promovarea tinerilor din partid, în postul cheie, la nivel central, este un obiectiv personal. „Ministerul Dezvoltării are un nou subsecretar de stat, în persoana domnului Dragoș Drăghescu. Pentru prima dată, tinerii reprezintă vârful de lance în Partidul Social Democrat Gorj. O demonstrează reprezentarea numeroasă de la București, pe funcții deosebit de importante din cadrul ministerelor, dar și mandatele de consilieri locali și județeni obținute de aceștia la ultimele alegeri.
Toate acestea reprezintă o satisfacție personală și un obiectiv atins: promova tinerilor capabili și de perspectivă în administrația locală, județeană și centrală”, a transmis Mihei Weber, liderul PSD Gorj.

2 COMENTARII

  1. Dacă n-ar fi de ras ar fi de plâns !Ce spune WEBER este praf in ochii prostimii.Politica lui o face și Bobaru la B.JIU care si-a pus consilier personal pe fostul viceprimar declarat incompatibil de Înaltă Curte.Iar acum pregătește un vice care nici măcar miere nu vinde;un neica nimeni de vreo 23ani,fără o zi în cartea de munca și cu „bacul luat a 3(trei)a oara .Fără cuvinte !!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here