Romanescu, despre petrecerea primarului din Bălești: „Nu-mi reproșez nimic. Mădălin e un om extraordinar, merită orice sacrificiu”

0
1607

Primarul din Târgu Jiu a povestit pățania de la petrecerea edilului din Bălești, spartă de polițiști, vineri seara. Oamenii legii au descins în localul fortificat, aflat în câmp, unde Mădălin Ungureanu, edilul comunei de lângă municipiu, a invitat zeci de persoane, pentru un chef, la propria aniversare. Lideri politici, parlamentari, primari și amici ai primarului au dat curs invitației, la „Cetatea Medievală”, construită din piatră, fără ferestre. Echipaje de poliție și jandarmi au descins la locație, în jurul orei 22:00 și l-au amendat pe sărbătoritul-organizator cu 3.000 de lei. Unii dintre invitați au plecat, la sosirea echipajelor, care au mai numărat 60 de persoane.

Marcel Romanescu, unul dintre cei care au recunoscut participarea, spune că nu-și reproșează că a dat curs invitației, deoarece sărbătoritul îi este un vechi prieten. „Nu-mi reproșez nimic. Când e vorba de oamenii pe care îi respect și de prietenii mei, niciodată nu o să-mi reproșez. Poate-mi reproșez faptul că n-am fost foarte atent la aspectele legate de această perioadpă pe care o traversăm și că ar fi trebuit doar să ajung acolo, să-l felicit și să mă retrag. Însă, ținând cont că ne leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani, nu regret nimic, pentru că Mădălin este un om extraordinar, un primar foarte bun și într-o astfel de ocazie, până la urmă era ziua lui, merită orice sacrificiu, atâta timp cât am mers să-mi felicit un coleg și un prieten. Nu am stat foarte mult, pentru că a fost o zi foarte încărcată, am ajuns târziu. Dar nu o să neg faptul că am fost prezent”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here