Romanescu vrea să fie mai “dulce” cu Vâlceanu

0
437

Războiul mocnit dintre liderii PNL s-a stins, după acuzațiile de blat. Ședința de analiză a activității organizației de la Târgu Jiu, în urma căreia erau așteptate scântei, s-a terminat, în ciuda zvonurilor, fără sancțiuni. La ședință a participat și consilierul Mihai Paraschiv, pe care organizația județeană l-a votat pentru excluderea din partid. Marcel Romanescu, liderul luat în vizor de șeful PNL Gorj, pe care îl acuzase de blat cu PSD-ul, a promis să-și “îndulcească” declarațiile.

Liderii liberalilor, Dan Vâlceanu și Marcel Romanescu, s-au întâlnit, aseară, la ședința de analiză a organizației conduse de primarul din Tg Jiu, ședință ce se aștepta a fi una cu scântei, după ce edilul a acuzat conducerea de la județ, de blat cu PSD-ul. Întâlnirea a fost, însă, una calmă. “În privința analizei, lucrurile au decurs repede. Am văzut rezultatele. Noi am fost analizați ca organizație. Constatările sunt clare, în privința modului în care s-a comportat organizația. A fost o dublă strategie: de a duce PSD-ul acolo unde este astăzi și cred că are un trend descendent și de a crește atât cât am putut trendul PNL”, a declarat Marcel Romanescu.

“Poate le voi spune mai îndulcit”

La analiza activității organizației municipale a fost prezent și consilierul Mihai Paraschiv, votat pentru excluderea din partid, dar pe care Marcel Romanescu l-a apărat mereu, spunând că ar fi o pierdere pentru PNL. “Mihai este un opozant al PSD-ului mult mai vehement decât sunt eu. Dar are și el nemulțumirile lui față de partid, pe care și le exprimă. Mihai este partenerul meu și va rămâne partenerul meu, pentru că îl privesc nu ca pe un om politic, ci ca pe un om. Un om care și-a respectat toate promisiunile față de mine și de PNL”, a spus Romanescu. Primarul a catalogat criticile la adresa unor reprezentanți ai PNL, drept “viziune diferită” și spune că va îndulci tonul, de acum înainte. “De cenzurat este foarte greu de spus. Poate le voi spune mai îndulcit, nu voi mai fi atât de acid în declarațiile pe care le voi face și voi încerca, în primul rând, ca punctele mele de vede să fie auzite de membrii PNL, cei care sunt afectați pozitiv sau negativ ce ceea ce spun. Nu mi se va închide niciodată gura, că nu sunt omul care să meargă pe ceea ce i se spune. De-aia sunt lider, de-aia sunt primar și președinte de organizație, să am un punct de vedere, susținut de argumente. Și le voi spune”, a mai declarat edilul.

După alegerile europarlamentare, liderul Dan Vâlceau amenința cu excluderea unor membri de partid, acuzați fie că nu s-au implicat în campania electorală, fie că au pactizat cu PSD-ul și a anunțat analize pentru fiecare organizație locală și chiar sancțiuni, Marcel Romanescu fiind unul dintre cei care l-au criticat, la rândul lor, pe șeful organizației de la Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here