SCANDAL| Primăria Rovinari, parte civilă într-un proces împotriva CEO! Filip: Actuala conducere, prejudicii de sute de milioane de euro!

0
3093

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip a declarat astăzi că instituţia pe care o conduce se va constitui parte civilă într-un proces pe care Greenpeace şi Bankwatch îl vor intenta Complexului Energetic Oltenia, pentru depozitul de cărbune reinstalat în oraş.

Primarul oraşului Rovinari, Robert Filip, vicepreşedinte ALDE Gorj: „Această companie se îndreaptă spre colaps: zero investiţii, zero condiţii de muncă pentru angajaţi, prin situaţiile financiar contabile, cu profit fictiv şi aşa mai departe. Nu sunt de acord cu politica lor de conducere, ei fac diferenţe foarte mari între oameni.

Problema nr.1 este cu depozitul de cărbune. Au făcut o afacere din oraşul nostru şi l-au transformat într-o  groapă de mizerie.  Ştiu că există un raport al Corpului de Control al Ministrului Energiei , nefavorabil, pierderi de sute de milioane de euro, prejudiciu. Nu suntem de acord cu ei şi nu susţinem sub nicio formă această conducere. Boza ne-a promis că va demara lucrări la noul depozit şi ne-au pus cărbunele pe noi, în oraş.

Ne constituim parte în procesul Greenpeace şi Bankwatch care vor da în judecată CEO”, a conchis edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here