Secretara șefului Consiliului Județean, omorâtă de mașina din care cobora

0
218

Secretara președintelui Consiliului Județean Gorj a murit, în această seară, într-un accident stupid. Elena Ecobici a fost lovită cu portiera și călcată mașina din care cobora, a unei colege de serviciu.

„La data de 6 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitate.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, la punerea în mișcare prin manevra de mers înapoi, a acroșat cu portiera o femeie, în vârstă de 56 de ani, care coborâse parțial din acel autoturism, a proiectat-o pe partea carosabilă și a trecut peste ea, continuându-și deplasarea în mod involuntar în marșarier.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 56 de ani, urmând ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here