Tânăr bătut în timp ce transmitea live critici la adresa primarului

2
848

Un tânăr din municipiul Motru a fost agresat în timpul unui live, în care aducea critici la adresa primarului. Un apropiat al edilului a coborât dintr-un autoturism și l-a luat la bătaie.

Cosmin Pistol, fost președinte al organizației de tineret a PSD Motru, și-a dat demisia din partid și a cerut retragerea de pe lista de consilieri locali, după ce a intrat în conflict cu primarul. Tânărul a făcut, în ultima perioadă, o serie de acuzații grave, despre fapte și afaceri ale lui Cosmin Morega. Fostul membru de partid a devenit unul dintre contestatarii edilului.

Joi după amiază, în timp ce transmitea live de pe o stradă din oraș, a fost agresat de un bărbat, apropiat al primarului. Agresorul a coborât dintr-o mașină ce a oprit lângă Cosmin Pistol și a început să-l urmărească. La un moment dat, când l-a ajuns din urmă, l-a lovit. Pe live se vede când tânărului i-a căzut telefonul din mână și transmisiunea s-a întrerupt.

https://www.facebook.com/dl.cosmin.3/videos/804742111758326

2 COMENTARII

  1. Incredibil unde sa ajuns ! In orasul Motru , primaru sa aliat cu interlopii ca sa isi asigure locul la conducta cu banii publici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here