Șefa surprinsă dormind la serviciu, iertată deoarece … nu a dormit în mandatul actualului director

0
1154

O angajată a Teatrului Elvira Godeanu din Tg Jiu, filmată când trăgea un pui de somn, la serviciu, a fost iertată de conducere. Explicația directoarei este că episodul nu a avut loc pe mandatul ei. Salariata surprinsă dormind, Fănușa Popescu, este șef de producție la instituția de cultură. Femeia apare stând pe un scaun, cu ochii închiși și se observă cum, la un moment dat, capul i se lasă într-o parte, iar în cele din urmă își așează capul pe o masă.

Directoarea instituției, Mariana Ghițulescu, îi ia apărarea și spune că angajata aștepta un colet, ce trebuia să vină printr-o firmă de curierat, după terminarea programului de lucru. Mariana Ghițulescu mai are un argument, în favoarea salariatei: nu a dormit pe mandatul ei, care a început în urmă cu câteva luni. ”În primul rând, filmarea aceea nu este din timpul mandatului meu, dacă vă uitați pe ea, doamna este într-o ținută de vară. Am vorbit cu dumneaei și spune că era peste orele de program, epuizată, lucrând foarte mult peste program și că aștepta să vină nu știu ce comandă, la producție. Eu nu pot lua nicio măsură, având în vedere că ceea ce s-a întâmplat nu s-a întâmplat în timpul mandatului meu”, a spus Mariana Ghițulescu, directoarea teatrului.
Fănușa Popescu susține că filmarea este făcută în urmă cu 2-3 ani, când ajunsese să muncească și 12 ore pe zi, la teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here