Senatorul Cârciumaru și fostul primar din Negomir, trimiși la pușcărie de ziua lor

3
4916

Fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru și fostul primar al comunei Negomir, Ion Gruescu, au primit un cadou sinistru, pe care, cu siguranță, nu și-l doreau. Fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj, Viorel Salvador Caragea, le-a urat celor doi prieteni, care își serbează ziuade naștere  azi, să ajungă la pușcărie: „azi, de ziua ta, vă doresc multă, lungă și ușoară perioadă de refacere pe Alecsandri” (n.r. – adresa penitenciarului din Târgu Jiu). Urarea fostului comandant de poliție cuprinde numeroase acuze, la adresa celor doi, pe care îi blamează pentru lipsa investițiilor în comuna de baștină a celor doi, Negomir, dar și pentru afacerile familiei Gruescu sau modul în care încasează bani publici, din posturi în care este mai mult de decor. „Ieri, celebrul Gruescu Ion, varul lui Carciumaru Florin, a iesit la un post de radio, ca sa arate ce mari realizari a facut el cu Carciumaru in comuna Negomir, de cativa ani. A uitat sa spuna ca pentru lucrarile la drumuri este cercetat de Parchet, iar de canalizare, apa, gaze nici nu a adus vorba pentru ca pentru el nu au existat. Azi, de ziua lui, ii readuc aminte ca nu am uitat nici incercarile lui pe langa prefect sau ministri, de a se lega de politistii care aplicau legea cu ilegalitatile firmei de transport si nici combinatiile lui nu au fost uitate. Primeste in calitate de consilier personal al primarului PSD, Oita, 4.000 lei si peste 1.000 lei ca consilier judetean PSD. Pai cand PSD-ul te plateste asa gras din bani publici, Gruescule, cand tu ai facut campanie cand pentru ALDE, cand pentru PNL sa il sustii pe fiu-tu sef de cariera la Jilt Nord si candidat la Primaria Negomir din partea PNL, azi, de ziua ta, va doresc multa, lunga si usoara perioada de refacere pe Alecsandri”, a fost urarea lui Caragea, pentru Florin Cârciumaru și Ion Gruescu. Cei doi foști primari consăteni, sunt prieteni de-o viață și s-au ajutat reciproc, politic. Gruescu face parte din lotul de primari, reținuți pentru șpagă, în dosarul Idayl. Alături de alte șapte persoane, fostul primar din Negomir a fost acuzat că a luat mită de la firma ce a aparținut afaceristului Ion Iordache, ca să-i acorde lucrări din bani publici.

Și Florin Cârciumaru a dat cu subsemnatul într-un dosar de corupție, în care s-a suspicionat că a primit o cabană la Rânca, drept șpagă, mascată într-un contract de vânzare-cumpărare pe numele fiicei și al ginerelui, de la un om de afaceri, care a beneficiat de contracte cu Primăria Târgu Jiu, condusă, la vremea respectivă, de actualul senator PSD.

3 COMENTARII

  1. Cel mai adevarat articol de până acum …
    Dacă doriți am chiar si mai multe detalii despre mai multe lucruri pe care fostul primar le-a făcut!

  2. Bine va facut in puscarie cu ei. Ion gruescu a promise ca asfalteaza strada de la primaria negomir de din dal de primarie si nu sa mai facut nimic vroia doar sa fie votat. Pana acum spunea ca cumpara tot negomiru ca aveva pile multe. Acum cu lega Lea pierdut pilele gruescu c’è bine imi pare. Sa ma ierte Dumnezeu dar Asa meriti sa stai la umbra la tg jiu in carcere cu tine.viata gruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here