Strivit de tractor, în pădure, la Drăguțești

0
1340

Un bărbat a fost strivit de un tractor, cu care transporta lemn, pe un drum forestier din comuna Drăguțești. Șoferul în vârstă de 38 de ani a fost prins sub utilajul care s-a răsturnat. Familia victimei a mai trecut printr-o tragedie, în urmă cu două săptămâni, când a murit tatăl bărbatului.

La fața locului au intervenit pompierii, cu un echipaj de prim-ajutor și salvamontiști. Victimei i s-a acordat primul ajutor, însă a murit în drum spre spital. „Am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei persoane de sex masculin prinsă sub un tractor, pe un drum forestier, pe raza localitatii Dragutesti. La fata locului s-au deplasat echipaje specializate de interventie in astfel de situatii atat din cadrul ISU Gorj, cat si din cadrul Salvamont, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj.
Echipajele de interventie au constatat ca barbatul de 38 de ani a suferit leziuni foarte grave. Din pacate, in timp ce ambulanta il transporta la spital, barbatul a intrat in stop cardio-respirator, iar in ciuda eforturilor depuse de catre echipajul medical acesta nu a mai putut fi salvat”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here