SURSE| Cum îşi cumpără Boza LINIŞTEA în fruntea CEO!

0
2205

De aproape un an de zile, liderii marilor sindicate din CE Oltenia şi-au domolit reacţiile de opoziţie la actuala administraţie până când acestea au dispărut de tot. În ciuda pierderii de un miliard de lei înregistrată de managementul Boza la CEO, liderii de sindicat nu numai că nu găsesc nicio vină actualului manager, ba chiar îl apără în dese apariţii publice. Cum s-a ajuns aici?

O posibilă explicaţie este că şefii sindicatelor au fost cumpăraţi şi iată cum: potrivit unor surse bine informate, fiul sindicalistului Nelu Roşca a fost angajat la LCFU Motru. De asemenea, soţia liderului SMEO de la Roşia, Ovidiu Priporeanu, a fost angajată în administrativul unităţii miniere. „Emil  Bîrsanu care este șef departament SMEO,  și-a angajat fiul și reangajat nevasta după ce a fost disponibilizată cu 16 salarii. Recent și-a angajat şi nepotul”, spun sursele citate.

Lista probabil că nu se încheie aici, liderii de sindicali, ei înşişi angajaţi la CEO pe funcţiile de inspectori sociali, nemaiavând, de facto, ce să reproşeze conducerii CEO.

RETRACTARE : „Fiul liderului Dumitru Pîrvulescu, şef al Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), a fost angajat la reprezentanţa CEO din Bucureşti”. Această informaţie nu s-a confirmat, drept pentru care retractăm cele anunţate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here