Tânărul căutat în Jiu abia se căsătorise. Soția, însărcinată

0
1058

Soția tânărului de 28 de ani, căutat în apele Jiului, după ce a căzut din barcă, duminică seara, a făcut un apel la prieteni și cunoscuți, să se roage pentru Mihai, scrie radarmedia.ro. Cei doi s-au căsătorit vineri și așteaptă primul lor copil. Duminică, tânărul a plecat cu câțiva prieteni, să se plimbe cu o barcă pneumatică. Acum, soția așteaptă o minune: „Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu, sa il găsească în viata, din ultimele mele puteri, va impor, rugați-vă pentru el”, a scris tânăra, pe pagina de socializare.

Scafandrii îl caută pe Mihai Beuran, de aseară. În jurul orei 22:00, un prieten al acestuia a alertat autoritățile, după ce tânărul a căzut din barca în care se afla împreună cu un amic. Ambarcațiunea a fost luată de curenți, iar cei doi nu au mai putut-o controla. Pompierii au ajuns la podul de la Vârț, unde barca s-a oprit, prinsă în vegetație și l-au scos pe bărbatul rămas în ea. Scafandrii l-au căutat și pe Mihai, tânărul căzut în apă, însă nu l-au găsit. În această dimineață, pompierii au reluat căutările pe Jiu.

Polițiștii gorjeni au făcut apel către cei care pot oferi informații despre tânăr, să sune la 112. Oamenii legii au făcut publice fotografia și semnalmentele tânărului căutat. „Din verificările efectuate a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here