Tineri din Târgu Jiu, premiați la Gala Tineretului. Cătălin Măruță a prezentat evenimentul

1
475

Doi tineri din Târgu Jiu, Alex Ciuncanu și Rareș Bălănescu, au fost premiați, la Gala Tineretului din România, ce a marcat finalul anului în care municipiul din Gorj a fost capitala tineretului.
Evenimentul a avut loc în weekend, la Universitatea „Constantin Brâncuși”, și a fost prezentat de Cătălin Măruță și el originar din Târgu Jiu. Gala Tineretului din România a avut loc în cadrul programului dedicat Capitalei Tineretului, titlu pe care-l deține, în acest an, Târgu-Jiul.
„A fost Gala Tineretului! Un eveniment dedicat Capitalei Tineretului, prezentat de gorjeanul Cătălin Măruță, o gală care s-a bucurat de un interes imens, atât din partea tinerilor, cât și din partea reprezentanților principalelor instituții din țară. Premiile acordate unor proiecte ale tinerilor din România ne arată interesul crescut al tinerelor generații pentru implicarea în problemele comunității și sunt mândru că printre cei premiați sunt și doi târgujieni: Alex Ciuncanu și Rareș Bălănescu. Felicitări și succes în proiectele viitoare!” a notat, pe pagina de socializare, primarul Marcel Romanescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here