EXCLUSIV! Tinerii care au TORTURAT o familie de italieni sunt din Gorj! Mama lor a leșinat

0
5829

Cei trei tineri care au șocat Italia, după ce au sechestrat o familie de medici și au torturat-o pe femeie, sunt din județul Gorj. Doi dintre ei sunt frați, iar al treilea le este verișor. Constantin Aurel Turlică, de 22 de ani și Cosmin Ion Turlică, de 20 de ani, sunt frați, iar Ion Aurel Rușeț, 25 de ani, este verișorul celor doi. Toți trei sunt din comuna gorjeană Dragotești.

Cei trei fac parte dintr-o bandă de patru persoane, care au intrat peste familia din Lanciano, Chieti, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit site-ului ro.internazionale.il24.it, cei patru infractori au intrat cu cagule pe cap, printr-o fereastră a vilei familiei și l-au agresat pe bărbatul de 69 de ani, medic pensionar, iar pe soția acestuia au torturat-o, tăindu-i lobul urechii, pentru a le da banii. Conform aceleeași surse, în casă se afla și fiul celor doi, care este invalid. Cei trei tineri români, din județul Gorj, au fost prinși spre dimineață, de poliția italiană și arestați. În mașina cu care se deplasau au fost găsite 3.400 de euro.

Mama fraților infractori a leșinat

Mama fraților Turlică a aflat vestea de la jurnaliști, abia azi. Femeia, care locuiește în satul Dragotești, cu o fetiță elevă în clasa a IV-a, a leșinat, la auzul celor petrecute. Vecinii și consătenii celor trei tineri au fost și ei uimiți, de cele aflate. Spun că îi vedeau adesea venind acasă, dar nu îi știau capabili de asemenea fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here