Un bolovan a căzut din cer, a spart acoperișul unei case și a ajuns în camera copiilor. VIDEO

0
1574

Casa unei familii din Hunedoara a fost distrusă de un bolovan, care a picat ca din cer, a trecut prin acoperișul casei, a spart tavanul și a ajuns în camera copiilor. Bolovanul, care cântărește în jur de 50 de kilograme, s-a oprit pe pardoseală. Din fericire, minorii și mama lor, care se aflau în locuință, în momentul incidentului ce pare desprins din filmele SF, erau într-o altă încăpere.

Reprezentanții ISU au comunicat că „piatra” ce a căzut din cer și a lăsat o gaură în acoperișul casei, a fost dus la INSEMEX, pentru a fi analizată.

”În urma unui apel la 112, prin care s-a anunțat faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.
Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de echipe de la IPJ Hunedoara și transportată la Insemex Petroșani”, arată comunicatul ISU Hunedoara.
Poliția județului Hunedoara a transmis, ulterior, că un alt cetățean a sesizat că un alt bolovan a ajuns în curtea lui. „La data de 29 martie 2022, în jurul orei 13:59, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe acoperișul unui imobil, a căzut o piatră și a ajuns în interiorul imobilului. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, la mansarda imobilului s-a produs un orificiu, de asemenea și în tavanul unei camere, piatra aflându-se pe pardoseala camerei. De asemenea, tot în aceeași dată, un alt cetăţean, a sesizat Poliția Municipiului Hunedoara, că în curtea casei sale se află o piatră. Polițiștii au ridicat pietrele și urmează a se efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs aceste incidente”, arată IPJ Hunedoara.
VIDEO din locuința în care a căzut piatra uriașă au fost prezentate de alba24.ro și le puteți urmări AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here