Un polițist gorjean protestează în fața Ministerului de Interne

0
527

Polițistul Paul Feroiu, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, protestează în fața Ministerului de Interne. Fostul luptător SAS a început seria protestelor, anul trecut, când fostul comandant al poliției din județ i-a trimis o adresă, prin care i se aducea la cunoștință că i s-a făcut programare, pentru a fi internat la secția de psihiatrie a unui spital din capitală. Motivația conducerii a fost că internarea se impunea pentru testarea clinică și evaluarea psihologică, ce se efectuează periodic. Ulterior, contractul polițistului, care a refuzat internarea și a acuzat public faptul că în sistem există corupție, a fost suspendat.

Protestatarul se declară dezamăgit de modul în care superiorii de la nivel național tratează problema lui. „Acum 10 zile, am avut o discuție cu dl inspector general al Poliției Române, Matei Benone, o discuție dispusă și de dl ministru Lucian Bode, de aproape o oră. La sfârșitul discuției, dl inspector general al Poliției Române a dispus să mă prezint după 3 zile din nou la dânsul, cu toate documentele și înscrisurile pe care le dețin. Acum o săptămână, după o întâlnire de peste 3 ore, domnul inspector general, după ce a studiat toate documentele și înscrisurile cerute, a spus că va fi bine. Să merg acasă, că problema mea se va rezolva, că voi începe să muncesc normal. Am făcut exact cum domnul inspector general al Poliției Române a cerut. Am mers acasă, problemele mele nu s-au rezolvat, mai mult, abuzurile, hărțuirea și presiunea asupra mea continuă”, a precizat Paul Feroiu.

Protestatarul de la IPJ Gorj anunță că mâine va merge în fața Guvernului, încercând să stea de vorbă cu premierul. „O nouă zi de protest în față la Ministerul Afacerilor Interne. Domnul ministru Lucian Bode m-a văzut, a fost atent, dar nu a vrut să stea de vorbă. Mâine dimineață voi protesta la intrarea de la Guvernul României. Poate domnul prim-ministru, domnul general Nicolae Ciucă, nu va avea același comportament ca domnul ministru Lucian Bode”, a anunțat Paul Feroiu, luni dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here