Una dintre adolescentele bătăușe a fost reținută de poliție

1
8622

Poliția a reținut o tânără de 14 ani, care a participat la agresarea minorei din Târgu Jiu. Adolescenta agresivă are 14 ani și este acuzată că, împreună cu alte tinere, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au agresat mai multe copile. Filmulețul care a dat în vileag traumele la care erau supuse victimele minore a stârnit un val de repulsie, pe rețelele de socializare. Grupul de adolescente agresoare a fost filmat în timp ce umileau o fată de 13 ani, pe care au pus-o să stea în genunchi, au lovit-o cu pumnii și picioarele, au târât-o de păr pe jos și au scuipat-o. „In continuarea cercetărilor efectuate de polițiști o tânără, de 14 ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.
Alte două înregistrări, din care reiese că agresoarele nu sunt la prima faptă penală, arată cum acestea pălmuiesc minute în șir o fată, mai mică de statură, lângă un bloc din oraș, fără să se teamă că ar putea fi văzute. Pe filmuleț se aude cum una dintre ele îi spune alteia să nu-i lase semne victimei.

Polițiștii din Târgu Jiu au amendat părinții adolescentelor agresoare, care au umilit și lovit cu sălbăticie o fată de 13 ani, cu câte 500 de lei. Acesta este prețul pentru umilința și chinul la care a fost supusă copila trasă de păr, lovită cu pumnii și picioarele și pusă să stea în genunchi. Unul dintre părinții adolescentelor agresoare este angajat la Direcția pentru Protecția Copilului, iar părintele unei alte tinere cu comportament agresiv este angajat la poliție.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie toate să fie arestate preventiv pentru ce au făcut fetiței de 13 ani.Au protectie? Un părinte lucrează la protecția copilului iar altul lucrează la poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here