VIDEO/ Afacerist în greva foamei. Casa i-a fost spartă și incendiată. Ancheta, ținută la sertar

0
476

Un târgujian protestează în fața Prefecturii Gorj, după ce casa pe care doar ce o construise i-a fost spartă de hoți și apoi incendiată. Cosmin Bloancă, un om de afaceri din municipiu, care are activitatea în Anglia, acuză că cercetările în dosarul penal cu privire la spargerea și incendierea locuinței sale, din cartierul Bucureasa, sunt blocate de un an. Faptele reclamate de bărbat s-au petrecut în 2022, chiar de revelion. Atunci, din casa acestuia a dispărut un seif, în care proprietarul susține că avea o sumă importantă și bunuri de valoare, cutia fiind găsită câteva zile mai târziu, într-un pârâu. Bloancă spune că le-a oferit anchetatorilor mai multe probe și chiar imagini de pe camerele de supraveghere, în care se văd făptașii intrând în locuință, însă dosarul zace la sertar.
Protestatarul acuză anchetatorii că au distrus probe, încercând să-l convingă că totul a fost un accident, de la un scurtcircuit electric. Teoria polițiștilor a fost contestată de imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins persoane străine intrând în locuință, prin efracție.
Cosmin Bloancă oferă și o recompensă de 10.000 de euro, celor care dau informații legate de făptuitori. Afaceristul crede că hoții au acționat la pont. Bărbatul spune că va rămâne în greva foamei, până când anchetatorii își vor face datoria și vor face progrese în dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here