VIDEO/ Candidatul PSD la Senat, campanie pe bani publici. Cum s-a ascuns Costoiu în biserică, de jurnaliști

0
945

Unul dintre cei pe care PSD îi susține pentru listele la parlamentare este un personaj care a atras atenția și în urmă cu șase ani. Mihnea Costoiu a beneficiat atunci de o campanie pe bani publici, făcută de liderii de la acea vreme, în întreg județul Gorj.

Lista PSD pentru Parlamentul României a creat dispute în județul Gorj. Lupta a fost una aprigă, mai ales pentru Senat, unde locul I a fost disputat de actualul senator Florin Cârciumaru, fostul prefect Cristinel Rujan și rectorul Politehnicii București, Mihnea Costoiu. Acesta din urmă a mai fost impus pe lista PSD de la Gorj, în 2014, tot pentru un fotoliu de senator. Costoiu a fost plimbat, la acea vreme, prin tot județul, de foștii lideri, Ion Călinoiu și Florin Cârciumaru, iar campania acestuia a fost făcută mai mult din bani publici. Rețeta era una simplă. Primarii PSD organizau diverse evenimente, la care își făceau apariția șefii “de la județ”, cu candidatul Costoiu de mână, care îi îndemnau pe oameni să-l voteze. Un astfel de eveniment a fost surprins de jurnaliștii Tele3, în comuna Urdari, unde Mihnea Costoiu a apărut la o acțiune organizată în curtea bisericii. La vederea camerelor de filmat, Costoiu a încercat să se ascundă în biserică.
Mihnea Costoiu nu a făcut nimic pentru Gorj, în mandatul deținut în Senatul României. Pesedistul a fost mereu susținut de liderii partidului, în funcții importante, fiind ministru delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică și Dezvoltare Tehnologică, apoi secretar de stat în Ministerul Educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here