VIDEO/ Cu cine s-a distrat prefectul de Gorj, în club, până dimineața?

0
1651

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a petrecut, noaptea trecută, alături de mai mulți cunoscuți, într-un club din Târgu Jiu. Locația, situată pe fosta centură a municipiului, departe de centrul localității, este frecventată de numeroasen VIP-uri locale, copii de afaceriști și politicieni.
Alături de Iulian Popescu, la club, au fost membri de la organizația PNL, dar și administratoarea unui ziar local, care se ocupă de imaginea prefectului și care este și angajată consilieră a unui deputat PNL.
Respectăm viața privată a oricărei persoane, chiar și a reprezentanților autorităților publice. „Presa fără stăpâni” prezintă contexte, cu persoane publice, care să completeze informarea cititorilor, așa încât să-și poată forma o imagine reală asupra cotidianului, pe care alții încearcă să-l distorsioneze.
În altă ordine de idei, având în vedere desele participări ale lui Iulian Popescu la evenimente, la care s-a consumat alcool și chiar substanțe interzise, aspecte prezentate în mass media locale și pe rețelele de socializare, SIPI are obligația de a face verificări, pentru a elimina suspiciunile cu privire la capacitatea prefectului, de a avea acces la documente ORNIS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here