VIDEO/ Ministrul Cuc, primit cu dansatori. Directorul Porumbel, pe post de DJ

0
1289

Ministrul Răzvan Cuc a fost primit, la inaugurarea unui sediu RAR, din Târgu Jiu, cu pâine, sare și dansatori. Oficialul a prezentat construcția, drept o realizare a guvernului și a făcut și alte promisiuni, deși unele dintre ele au mai fost garantate, dar nu s-au realizat.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost întâmpinat, la Târgu Jiu, ca în perioada comunistă. Oficialul a fost primit cu pâine și sare, dar și cu un grup de dansatori, care au săltat pe muzică populară, ce răzbătea dintr-o boxă, păzită bine de directorul ansamblului. Șeful de la Transporturi a fost prezent, ieri, la inaugurarea noului sediu al Registrului Auto Român (RAR), iar gazdele au vrut să-i facă o primire demnă de un ministru. Au comandat o pâine, pe care era inscripționată denumirea sediului ce se inaugura, dar au adus și dansatori de la Ansamblul „Doina Gorjului”, condus de un membru PSD. Directorul a fost și el prezent, pe post de DJ. Gheorghe Porumbel s-a ocupat de boxa din care curgea muzica, pentru grupul de dansatori, care trebuia să-l încânte pe Cuc.

Ministrul Transporturilor a vorbit despre sediul RAR, ca despre o realizare a guvernului și în același timp a repetat promisiunile făcute în urmă cu o lună, deși termenele anunțate inițial au fost depășite: „Iată că odată cu aceste două sărbători foarte dragi nouă ca și popor, noi venim azi și facem un cadou cetățenilor din județul Gorj, un sediu modern, nou, o investiție făcută de Guvernul PSD”. Răzvan Cuc a avansat noi termene pentru licitația la diferența de lucrări la centura ocolitoare a Târgu Jiului și la podul de la Lainici. La sfârșitul lunii trecute, același ministru anunța că pentru ambele, documenația va fi urcată în programul de licitații, într-o săptămână. Acum a dat un nou termen de o săptămână. „Podul de la Linici și parcarea pot fi văzute deja pe Sicap, iar pentru varianta de ocolire a Târgu Jiului a fost transmisă pe 15 documentația, au avut observații cei de la ANAF, ea este în validare, va fi pe Sicap săptămâna viitoare”, a spus Cuc, la Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here