VIDEO/ Senatorul Iordache, dosar penal pentru violarea sediului unei societăți private. A intrat abuziv în depozitul de gunoi, să facă un clip electoral

0
429

Senatorul PNL, Ion Iordache, a fost reclamat la poliție, că a intrat abuziv în incinta unei societăți private. Ca să-și facă un clip electoral. Administratorul societății care gestionează depozitul de gunoi de la Târgu Jiu, a sunat la 112, luni seara, după ce președintele liberalilor gorjeni și alte două persoane au pătruns în incinta firmei, s-au urcat pe o celulă în care este depozitat gunoiul și au început să filmeze. Poliția a deschis un dosar penal. ”La data de 27 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat de 38 de ani, din localitate, administrator al unei societăți comerciale, cu sediul social și punct de lucru în municipiu, despre faptul că, în jurul orei 18.00, un bărbat de 50 de ani, din orașul Turceni, însoțit de alte două persoane, ar fi pătruns, fără drept, în incinta sediului societății comerciale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional”, au confirmat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj.

Șeful PNL Gorj a postat, a doua zi, pe rețelele de socializare, clipul de campanie electorală, filmat pe mormanul de gunoaie. Filmulețul are indicat chiar și codul de mandatar, dovadă că este unul de campanie. Întrebat despre acuzele de intrare frauduloasă în incinta firmei private, Ion Iordache a declarat că a fost să vadă groapa de gunoi și să arate (?!) că gunoiu ar fi scump din cauza contracandidaților de la PSD.

În urmă cu trei ani, când locuitorii din cartierul Slobozia protestau, acuzând nivelul foarte mare al poluării, cauzate de groapa de gunoi, iar fostul prefect, Corneliu Răducan Morega, a cerut închiderea temporară a depozitului și obligarea firmei să monteze instalațiile obligatorii, care să reducă poluarea, Ion Iordache l-a atacat public pe fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Șeful PNL Gorj candidează la președinția Consiliului Județean și și-a axat campania pe filmulețe, pe care le face în diverse locații cu probleme, pe care spune că le rezolvă.

Ion Iordache a fost primar al orașului Turceni, în perioada 2008 – 2012, mandat în care nu a reușit să facă investiții, care să schimbe situația precară a localității.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here