Bărbat ars, în casa cuprinsă de flăcări. A intrat să caute copilul

0
1094

Un bărbat din comuna Bălești a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, după ce a intrat în casă cuprinsă de un incendiu, crezând că în interior se află copilul de șapte ani. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost transportat de urgență, cu un elicopter Smurd, la Timișoara. Soacra victimei a fost și ea transportată la Spitalul din Târgu Jiu, după ce a suferit un atac de panică. „Am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Balesti, satul Ceauru. La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma si un o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent la mansarda constructiei cu posibilitate de propagare. Din pacate, o persoana de sex masculin in varsta de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafata de aproximativ 60% din suprafata corpului. Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea barbatului la spital.
O alta persoana de sex feminin in varsta de 68 de ani a suferit un atac de panica fiind preluata de catre echipajul SMURD si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. S-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite evitându-se propagarea la constructiile invecinate. Din cauza arsurilor foarte grave, barbatul in varsta de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Timișoara”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.
Din primele informatii, barbatul a intrat in construcția in flacari crezând ca fiul sau este in interior. Din pacate, a fost suprins de flacările care se manifestau violent la clădirea construită in mare parte din material lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here