Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, două meciuri în Bulgaria, în acest weekend

0
137

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu merg în acest weekend, în Bulgaria, pentru două partide amicale. Gorjenii stau în etapa a-2-a din LNBM Getica95, așa că au perfectat două partide de verificare în Bulgaria, cu Akademik Plovdiv, pe 30 septembrie, și cu CSKA Sofia, pe 1 octombrie. ”În cele două partide vom da șanse tuturor jucătorilor să joace în încercarea de a găsi o formulă cât mai bună pentru noi, pentru viitoarele confruntări din Ligă”, a declarat Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

În weekend se va disputa etapa a-2-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica95, dar conform tragerii la sorți, CSM Târgu Jiu va sta în etapa a doua, fiind un numar impar de echipe în fiecare conferință. Și cum pauza este destul de lungă între meciul cu Dinamo, de pe 23 septembrie, din prima etapă, și cel cu Galați, din etapa a-3-a, de duminica viitoare, de pe 8 octombrie, gorjenii au luat hotărârea de a disputa cel puțin un meci amical în această perioadă. Cum formațiile din România sunt angrenate în etapa din acest weekend, oficialii gorjeni au ales să meargă în Bulgaria, unde au perfectat două partide de pregătire, cu Akademik Plovdiv și CSKA Sofia.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu: ”Dacă pauza ar fi fost ceva mai târziu în sezon, probabil că am fi avut și noi câteva zile libere, însă fiind la început de campionat, iar noi nu avem chiar ritmul de joc pe care ni-l dorim, am ales să mergem în Bulgaria, pentru două meciuri amicale. În cele două partide vom da șanse tuturor jucătorilor să joace în încercarea de a găsi o formulă cât mai bună pentru noi, pentru viitoarele confruntări din Ligă”.

MECIURI AMICALE
Meci 1
Plovdiv, Bulgaria
Sâmbătă, 30.09.2023, Ora 18.00
AKADEMIK PLOVDIV – CSM TÂRGU JIU
Meci 2
Sofia, Bulgaria
Duminică, 01.10. 2023, Ora 13.00
CSKA SOFIA – CSM TÂRGU JIU

Sursa: CSM Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here