Ce spune Ministerul de Interne, despre controlul prefectului la Consiliul Județean. Fiecare Popescu crede că i se dă dreptate / FAXIMIL

0
239

Războiul dintre prefectul Iulian Popescu și șeful Consiliului Județean, Cosmin Popescu, continuă. Prefectul a primit un răspuns de la Ministerul de Interne, care este interpretat diferit de cei doi adversari. Iulian Popescu ssusține că ministerul îi dă dreptate. În același timp, președintele CJ, Cosmin Popescu, a transmis ărintr-un comunicat, că răspunsul îi este favorabil lui.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a trimis un răspuns, la adresa ce are ca obiect diferendul privind controlul dispus de prefectul de Gorj, la Consiliul Județean.
Verificarea, stabilită printr-un ordin al prefectului Iulian Popescu, a fost respinsă de șeful CJ, Cosmin Popescu.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a prezentat, azi, adresa ministerului de resors, despre care susține că îi dă dreptate, în decizia de a efectua un control la instituția administrativă condusă de Cosmin Popescu. Acesta din urmă a emis un comunicat de presă, prin care susține că, de fapt, adresa Ministerului de Interne îi dă lui dreptate.

Prefectul Iulian Popescu a declarat, azi, într-o conferință de presă, că cere stramutarea proceselor intentate de președintele CJ, Cosmin Popescu. Șeful județului a contestat amenda de 5.000 de lei, ce i-a fost dată, dar și actul de control al prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here