Bărbat omorât de propriul frate

0
165

Un bărbat din comuna Aninoasa a fost omorât de propriul frate. Între cei doi, a izbucnit un conflict spontan, duminică după-amiază. În timpul scandalului din locuința celor doi bărbați, unul dintre ei a luat un cuțit și i l-a înfipt în abdomen celuilalt. Fratele rănit a fost transportat la spital, unde medicii l-au supus unor intervenții chirurgicale. În această dimineață, bărbatul a murit.
”Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 04.02.2024, în jurul orelor 19:00, inculpatul S.M.N., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a injunghiat cu un cuţit pe fratele său – persoana vătămată S.M.M., provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa.
Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o plagă tăiată întepată, penetrantă, în fosa inghinală stângă, cu interesarea pachetului vascular iliac drept (arteră şi venă iliacă dreaptă) şi mezocolon tranzvers şi ascendent şi hemiperitoneu masiv secundar (circa 2 litri de sânge şi cheaguri)”, arată un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here