Cel mai mic număr de cazuri Covid în Gorj

2
1553

Doar patru persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid, în județul Gorj, în ultimele 24 de ore. Numărul este cel mai mic din ultimele două săptămâni, când, zilnic, au fost confirmate peste 20 de cazuri.
“702 persoane confirmate cu COVID-19 (până în momentul de față), din care: 327 persoane sunt vindecate și externate, iar 23 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 6364 teste, din care 132 sunt în așteptare. De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 4 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: un test pozitiv efectuat în cadrul unui laborator de stat, din țară (transmis Direcției de Sanătate Publică Gorj); 3 teste pozitive efectuate în cadrul laboratoarelor private”, se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

2 COMENTARII

    • Diferenta este data de ora diferita de raportare. La nivel central se raporteaza la ora 13:00, la Gorj, raportarea s-a dat 15:30. În intervalul asta, de două ore si jumatate, au venit si alte rezultate la teste prelevate anterior

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here