Concerte, festival de folk și procesiune religioasă, de zilele Târgu Jiului

0
306

Autoritățile au făcut public programul manifestărilor care vor avea loc, în acest an, de Zilele Municipiului Târgu-Jiu. Tarabele și parcul de distracții vor fi amplasate pe Insuliță, iar spectacolele vor avea loc în Piața Prefecturii.
Zilelor Municipiului Târgu Jiu vor avea loc în perioada 15-21 mai. Vor debuta săptămâna viitoare și se vor încheia cu un spectacol și foc de artificii pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, ocrotitorii orașului.
Prima zi va debuta cu Balul Liceelor din Târgu Jiu și se va încheia cu un concert Irina Rimes. Marți va avea loc Parada Liceelor, la care va fi organizat un FlashMob iar, în încheiere, va concerta Trupa The Motans. Joi va fi ziua dedicată iubitorilor de muzică populară, fiind programat un concert extraordinar marca Roberta Crintea și invitații ei, alături de Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău. Vineri, va avea loc Cupa Municipiului Târgu Jiu la atletism și Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk Coloana Infinitului, iar seara, Lăutarii Gorjului împreună cu mai mulți soliști vor susține un concert pe Insulița Jiului. Sâmbătă va avea loc procesiunea religioasă dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena, iar, duminică seara, manifestările se vor încheia cu un concert susținut de Delia și un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here