Cum a fost prins polițistul care a jefuit o sală de jocuri din Târgu Jiu. Ce l-a dat de gol

0
1276

Polițistul de la Criminalitate Economică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Gorj, reținut pentru tâlhărie la o casă de jocuri de noroc din Târgu Jiu, a fost prins duminică, la o săptămână de la comiterea faptei. Cosmin Coară a fost dat de gol de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, care l-a filmat în timp ce număra banii furați de la sala de jocuri. Omul legii, a obligat angajata clubului să-i dea banii din încasări și a fugit cu 9.000 de lei. S-a ascuns printre blocuri, crezând că i se pierde urma, iar când a fost sigur că nimeni nu-l poate vedea, a început să numere banii furați. Ghinionul lui a fost o cameră de supraveghere, care a surprins momentul.

Tânărul de 27 de ani, transferat la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Gorj, deși activase la Ordine Publică în județul Caraș- Severin, este fiul unui consilier local PSD, din Aninoasa. Familia polițistului este una înstărită în comună, tatăl este pădurar, iar mama a fost secretara foștilor directori de la una din termocentralele CEO.

În week-end, polițistul s-a cununat civil, evenimentul având loc în localitatea natală, însă la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, a fost „ridicat” de colegii lui și i-a fost emis mandat de reținere, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here