Doi angajați CEO, morți într-o singură zi. Niciunul nu reușise să se pensioneze

1
2211

Doi angajați ai Complexului Energetic Oltenia au murit, în ultimele 24 de ore. Ambii erau din județul Dolj. Primul care a pierdut lupta cu viața este un salariat de la Craiova II, care noaptea trecută a suferit un infarct în timpul serviciului, la 55 de ani. Al doilea a decedat azi, la 59 de ani. Ambii sperau să se pensioneze, însă niciunul nu a mai apucat să se bucure de acest „favor”.”Energeticienii de la Termocentrala Ișalnița mă roagă să fac încă o postare și despre colegul lor, Tuciu Marin în vârstă de 59, care a decedat în urma unei boli foarte grave, el fiind disponibilizat anul trecut direct din producție de la Secția Combustibil!
Colegul Tuciu Marin urma să își depună dosarul de pensionare abia de luna viitoare, actualmente fiind în șomaj cu plăți comoansatorii, dar din păcate nu a mai apucat nici măcar o zi de pensie, după 41 de ani de muncă! Dumnezeu să-l odihnească și condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de liderul sindical Manu Tomescu.

Minerii și energeticienii au protestat, mai bine de un an, pentru reducerea vârstei de pensionare, susținând că bolile profesionale care îi afectează pe tot mai mulți le dau acest drept, însă decidenții nu au reparat legea care le-ar permite pensionarea la 53 de ani.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa va ierte PACATOSILOR ca nu va dati seama de gravitatea situatiei!Doi morti intr-o zi? si 11000 de nepasatori care privesc cum ni se sting din viata colegii!
    DUREROS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here