Falimentul Pandurilor. Decizia instanței

0
921

Dosarul în care se judecă cererea de intrare în faliment a Clubului Pandurii Târgu Jiu se poate încheia peste o săptămână. Magistrații Tribunalului Gorj au amânat pronunțarea, ieri, pentru data de 27 noiembrie a.c. Cederea de intrare în faliment a fost depusă chiar de lichidatorul care se ocupă de insolvența entității sportive, Consulting Company IPURL.

Reprezentanții Clubului Pandurii au cerut respingerea solicitării de declanșare a falimentului, motivând că datoriile uriașe pot fi stinse, cu sumele stabilite de Curtea de Apel Craiova, în sarcina asociaților clubului. În total, Pandurii ar primi 15 milioane de lei, de la cei patru asociați, reprezentând cotizații neachitate. Instanța din Craiova a dublat suma stabilită de Tribunalul Gorj, astfel: Complexul Energetic Oltenia: 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu: 2.861.747,68 lei; Consiliul Județean Gorj: 769.543,23 lei; societatea ARTEGO: 4.898.219,86 lei și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO): 516.983,76 lei.

Clubul a solicitat executarea silită a conturilor Primăriei Tg Jiu și CEO, cele două instituții atacând decizia Curțiide Apel, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here