14 suspecți de trafic de droguri. Ce au găsit anchetatorii la percheziții

0
775

14 persoane, suspectate de trafic de droguri de mare risc, au fost ridicate de procurorii DIICOT și duse la audieri. Anchetatorii au efectuat, azi, 11 percheziții, la domiciliile celor suspecți.

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza județului Gorj, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive,bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.

De asemenea, polițiștii au ridicat și 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic. Totodată, polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate în traficul internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc”, se arată într-un cominicat de presă.

Persoanele la care procurorii DIICOT au descins azi sunt bănuite că ar fi introdus în ţară, începând cu toamna anului 2019, diferite cantităţi de cocaină, pe care le-ar fi distribuit în diferite localități ale județului Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here